Rinkitės derinį “Geltona paprika”

Rankų darbo
Pagaminta Lietuvoje

24,00 

Jei dovanos komplektavimui pristigote fantazijos ar laiko, arba pasiklydote gausoje, galiu Jums padėti!  Atraskite pasiūlymus, kuriuose dovanos detalės sudėliotos pagal temas, sezonus, suderintos spalvomis ir faktūromis. Belieka išsirinkti patinkantį derinį,...Skaityti plačiau

Jei dovanos komplektavimui pristigote fantazijos ar laiko, arba pasiklydote gausoje, galiu Jums padėti! 

Atraskite pasiūlymus, kuriuose dovanos detalės sudėliotos pagal temas, sezonus, suderintos spalvomis ir faktūromis. Belieka išsirinkti patinkantį derinį, kuris suteiks jūsų dovanai išskirtinumo ir asmeniškumo.

 

Virtuvinių rankšluosčių komplektas „Dar daugiau daržovių“

Atraskite savo virtuvę iš naujo! Juk joje verda ne tik sriuba, bet ir kasdieninis šeimos gyvenimas: aptariami savaitgalio planai ar dalijamasi dienos įvykiais, čia gimsta įkvepiančios namų istorijos ir tradicijos. Suteikite virtuvei dar daugiau jaukumo mažomis detalėmis. Pavyzdžiui spalvotais rankšluostėliais ir daržovių raštais. Gal atsiminimais jie sugrąžins į močiutės daržą, o gal primins vaikams apie daržovių svarbą? Atraskite netikėtus derinius, šį komplektą komponuodami su kitais Story by Nature aksesuarais!

Pritaikymas: Tvarus ir praktiškas aksesuaras, be kurio neapsieis nei viena virtuvė. Dovana mamai, kuri kepa skaniausius blynus pasaulyje, padėka draugei už vakarienę, kaimynams įkurtuvių proga ar sau be ypatingos progos. Tiks bet kokio stiliaus virtuvėje, įkvėps bet kokio lygio virtuvės virtuozą.

13,00 

Turime

Spalva

Žalia, Geltona, Raudona, Marga

Plačiau apie prekę

Keraminė dekoracija „Paprika“

Įkvėpta gamtos, sukurta Lietuvos menininkų rankomis. Ši paprikos figūrėlė tokia tikroviška, kad sunku patikėti, jog ji netikra. Tikima, kad paprika temperamento ir gyvenimo džiaugsmo simbolis. Namuose pritrūkote energijos ir gyvumo? Parsineškite papriką! Smagi dovanėlė su palinkėjimu artimam žmogui arba sau.

Pritaikymas: Tvari, nereikalaujanti priežiūros dekoracija, linksmas akcentas. Pagyvins bet kokio stiliaus interjerą bei taps virtuvės ar valgomojo „vyšnia ant torto“, kad ir kur jį įtaisytumėte: knygų lentynoje, ant palangės ar ant valgomojo stalo. Atraskite netikėtus derinius, šią dekoraciją komponuodami su kitais Story by Nature aksesuarais!

Atsiliepimai

Būkite pirmas aprašęs “Rinkitės derinį “Geltona paprika””

Virtuvinių rankšluosčių komplektas „Dar daugiau daržovių“

Spalva

Žalia, Geltona, Raudona, Marga

Keraminė dekoracija „Paprika“

Spalva

Žalia, Geltona, Raudona

Success message!
Warning message!
Error message!